UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKŞENER’İN BAŞBAKANLIK HAYALİ 1 GÜNDE BİTTİ!

İYİ PARTİ DEPREMİ SAAT 15.18’DE OLDU! ACABA BU KADAR BÜYÜK TEPKİ ALACAĞINI DÜŞÜNMÜŞ MÜYDÜ?

AKŞENER’İN BAŞBAKANLIK HAYALİ 1 GÜNDE BİTTİ!

AKŞENER’İN İPİNİ KİM ÇEKTİ?

Demokrasi’den bahsederken, 6 kişiden bir kişi olarak farklı düşünmesinin ve bu konuda diretmesinin nasıl bir demokratik hamle olduğunu kafasına nasıl oturtmuştu?

6’da 1 iken, masayı  nasıl noter olarak nitelendirebildi?

Demokrasi anlayışı bu muydu?

En azından, ayrılırken, noter, demokrasi gibi kelimeleri kullanmasaydı. Herşey bir yana, bari bir gün önce ortak mutabakata imzayı atmasaydı! Hele hele, tamamen Ekrem İmamoğlu’na kilitliyken, yalandan Mansur Yavaş adını da vermesi!!! Mansur Yavaş’ın kabul etmeyeceğini biliyor aslında, sonrasında mecburen Ekrem İmamoğlu’na dönecek güya! Ayrıca şu anda öyle ya da böyle, siyasi yasaklı olan, bunun da her an üst mahkemelerde kesinleşmesi beklenen İmamoğlu’yla kim yola çıkar? Kimse!.. Yavaş olmadı, İmamoğlu, o da olmadı KENDİSİ mi yani? Keşke çıkıp, cesaret gösterip 6’lı Masa’da “Ben olmak istiyorum” deseydi!

Ve, burası çok kötü! Sözler değişebilir ama imzasını bir gün sonra yok sayanı da ilk defa gördük!

Akşener’i kim bu duruma düşürdü?

Yarın öbürgün Erdoğan ile beraber olsa ve Erdoğan, eski sisteme dönülüp “kendisi Cumhurbaşkanı, Meral Akşener Başbakan” planı bile yapsa, halk bunu kabul eder mi?

Akşener için kader anı 3 Mart 2023 Saat 15.18’miş! İşte tam bu saatte İYİ PARTİ’ye büyük deprem yarattı! Kendisi de enkazın altında kaldı!

Akşener, herhalde bugün ve bu saati hayatı boyunca unutmaz ve kendisini bu yola teşvik edenleri de hayatı boyunca aklından çıkaramaz!

(Bu arada kurmayları 6’lı Masa’ya dönmek için yol yapmaya başlamış! Bu saatten sonra kalan 5 parti kabul ederse, onların da hiç bir inandırıcılığı kalmaz. Her ne kadar Kılıçdaroğlu çok hoşgörülü bir insan olsa da, bu yapılan yanlışlık aslında kendisine değil, 6’lı Masa’ya gönül verenleri ilgilendirdiği için, kapıyı açmamalı artık)#iyiparti #meralaksener #aksener #chp #basbakan #6lımasa #secim 

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.03.2023 19:57:00
ETİKETLERakşener