UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TELEVİZYONDAN ADAY ARIYORLAR!

MERAL AKŞENER, DÜN AKŞAM, HABERTÜRK TV’DEKİ PROGRAMDA, CUMHURBAŞKANI OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERSAN ŞEN’İ REKLAM ARASINDA ARATTI VE GÖRÜŞMEK İÇİN MERKEZE DAVET ETTİ! “CAMBAZA BAK” DEVAM EDİYOR HERHALDE!

TELEVİZYONDAN ADAY ARIYORLAR!

Arayan da Buğra Kavuncu! Bu isme de dikkat!Sonrasında çok gündeme gelecek!

Ayrıca, bu durumlar İyi Parti içindekileri de “eziklemeye” döndü!

Hiç mi aday olabilecek bir kişi yok parti içinde!

Ya ille de CHP’den biri, ya Tv’den aday bulma!

Adaylık bu kadar ucuz olmamalı!

İşin ilginç yanı, Ersan Şen, önemli bir hukukçu olmasına rağmen ve Anayasa’da seçim şartları da çok açık yazılmış olmasına rağmen, daha önce meslekdaşlarını da kızdıracak şekilde Erdoğan lehine beyanlarıyla dikkati çekmişti! Kılıçdaroğlu için yaptırdırğı anket “iyi” çıkmayan Meral Akşener, demek ki akşam 15 dk’da bir şirkete araştırtma yaptırıp, Ersan Şen’le ilgili “iyi” sonuçlar almış!

Neyse, CAMBAZA BAK devam ediyor! Bu oyun, ya bu hafta sonu biter, ya da en fazla 7 Nisan’a kadar sürer!!!

BİR ŞIK DAHA VAR!

Ya Akşener aklına koyduğu Başbakanlık için Erdoğan’dan söz aldıysa! Bir iki gün, bu kez Ak Parti değil ama Erdoğan’a yakınlık duyan Ersan Şen’le oyala, sonra olmadı ve çıkıp “Erdoğan parlamenter sisteme dönmeye razı oldu, ben de Başbakan olacağım, o da C.Başkanı! O yüzden birlikte hareket edeceğiz” derse!

Yalnız dikkat etmeli! Böyle bir şeyin uygulaması sıkıntılı:

1-Seçimden sonra Erdoğan vazgeçerse?

2-Erdoğan’ın bir daha seçilme şansı Anayasa’ya göre sıkıntılı! Bir de Erdoğan, parlamenter sistemdeki pasif C.Başkanlığı’nı istemez. O yüzden tersini talep etmeli, kendi Cumhurbaşkanı, Erdoğan Başbakan! Böyle olursa Erdoğan’ın problemi de kalmıyor!

CAMBAZA BAK oyununun finalini merakla bekliyoruz!

(Ayrıca eski seçim kanununa göre baraj yüzde 10! Şu son yaşananlardan sonra İyi Parti’nin yüzde 7-8’lere kadar düşme ihtimali var. Yani bu yüzden seçim kararının 6 Nisan’a kalması konusunda ısrarcı da olabilir. Ya İyi Parti barajı geçemezse? Cumhur’a girmesi lazım, Bahçeli ile kardeş yürürler. Son seçimde Akşener yüzde 7’de kalmıştı. Partisi ise 9.96’da kalıp, yüzde 10’luk barajı geçememişti! Ancak İYİ Parti,Millet İttifakı içinden seçime girdiği için Meclis’te grup kurabilmişti!)

YORUM YAPMAK VE VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

https://www.instagram.com/p/CpZln6pNXZs/

Son Güncelleme: 5.03.2023 14:47:28
ETİKETLERmeral akşener