UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKŞENER VE ERDOĞAN’IN MORALLERİ SIFIRA İNDİ!

1-AKŞENER, KILIÇDAROĞLU’NA TESLİM OLDU, SURATI ASIK! 2-ERDOĞAN’IN METİN YAZARI İSTİFA ETSİN! BÖYLE KAYBEDER!

AKŞENER VE ERDOĞAN’IN MORALLERİ SIFIRA İNDİ!

POST’TAKİ SÖZLER ÖNEMLİ! CUMHURBAŞKANI’NIN, DANIŞMANLARI DA ÖZELLİKLE METİN YAZARLARI DA İSTİFA ETMELİ! YOKSA BU SEÇİM, FİNAL OLUR! AKŞENER, İMAMOĞLU VE YAVAŞ’I İÇERİ SOKTU AMA ZAMANLAMASI KILIÇDAROĞLU’NUN KEYFİNE KALDI!

Akşener’le ilgili fazla söze gerek yok. Zaten suratının ifadesi her şeyi anlatıyor!.. Ama yine de OLİGARK’ların özellikle istediği İmamoğlu ile sonradan ismi çıkan, öğrendiğimiz ihalelerle bizi şaşırtan Mansur Yavaş’ı içeri sokan, kendisini de son anda Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak içeri atan Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’dan beklemediği DİRAYET sonunda, OLİGARK’ları ne kadar koruyabileceğinin endişesi içerisinde! İşi kolay değil! Kemal Bey “Ağzımızın tadı bozulmasın Kemal Bey” diye iki Belediye Başkanı konusunda ikna edilmiş görünse de, metinde isimleri verilmeden “C.Başkanı’nın uygun gördüğü zamanda ve tanımlanmış görevlerle C.Başkanı yardımcısı olarak atanacaklardır” lafı tam bir oyalama geldi bize! O yüzden çaresiz kalan Meral Akşener, kendisinin direkt C.Başkanı yardımcısı yapılmasını istemiş.

ERDOĞAN, BAŞKA BİR DÜNYADA GİBİ!

Ak partililer, daha geçen gün, kendilerine yakın medyaya bile mesaj gönderip, deprem haberlerinden uzak durulmasını, normalleşmeye dönülmesini istemişlerdi! Erdoğan bugünkü konuşmasında, deprem dışında bir şey konuşmak istemediklerini söyledi! Aslında etrafında yeni bir fikir üreten kimse kalmadı!

Yine… Biz zaten “siyasi tartışmalara hiç girmedik” dedi! İnandırıcı mı sizce?

Yine… Vatandaşa depremde oturmaları gereken evlerden bahsederken, metne, İstanbul’un boğaza nazır semtlerinden bir kaçını örnek verdiren, “oraları bir görün” diye metin yazmışlar! Ev fiyatları uçmuş gitmiş, depremzedelere bile “toplanan paralardan” değil, uygun kredi ile ev alma imkanı sağlanıyor! Bu da başlı başına ayrı bir sorun!

Yine… 20 yıldır iktidarda olan bir liderin konuşma metnine “Bizim hep önümüzü kestiler” diye bir yazı yazılır mı? Olacak şey mi? Çok amatörce değil mi?

Bu arada, HDP’nin de Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceği belli olurken, Erdoğan, danışmanlarını, metin yazarlarını acil değiştirmezse, final şimdiden belli! Astroloji’ye göre, 14 Mayıs’ın Erdoğan’ın en şanslı günü olması bile kendisini kurtarmayacak bir noktaya gidiyor seçim! 

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 6.03.2023 23:32:25
ETİKETLERAKSENER ERDOĞAN