UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAY KEMAL’E TAM NOT! BRAVO…

TARAFSIZLIĞIYLA ÖVÜNEN UÇANKUŞ’TA BELKİ İLK KEZ BÖYLE BİR BAŞLIK GÖRÜYORSUNUZ! ÇÜNKÜ, İMAMOĞLU VE YAVAŞ’IN YANINDA DA BU SÖZLERİ SÖYLEDİ YA, UMUTLANDIK!

BAY KEMAL’E TAM NOT! BRAVO…

UÇANKUŞ, HEP TARAFSIZ, BAĞIMSIZ HABERCİLİĞİYLE ÖVÜNÜR. AMA BİR “TARAF”I VARDIR TABİ Kİ! O DA, DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN, HALKIN VE HAKLININ YANINDA OLMAK! O YÜZDEN, ŞU VİDEODAKİ SÖZLERİ O KADAR ÖNEMLİ Kİ! ÇÜNKÜ YANINDA İSTANBUL VE ANKARA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI VAR! BU ÖNEMLİ Mİ, ÇOK ÇOK ÖNEMLİ!

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun tüm tepkilerine, açıklamalarına rağmen, “bilinen” OLİGARK’larla İBB olarak çalışmaya devam ediyordu! Hatta İBB’ye haksız milyonluk hacizler koyan insanlarla bile! Bunu hiç unutmuyoruz!

Ardından, son günlerde sürekli olarak, İmamoğlu ve Akşener’in yanında ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı görünce, hiç bakınmadığımız, “Ankara’yı da bir inceleyelim” dedik! Sonuç şaşırtıcıydı. Bu konularda “dik” duruşu olduğunu sandığımız Mansur Yavaş da bu OLİGARK’larla çalışıyordu.

Basın ve iş dünyası, sürekli isimlerine telaffuz etse bile, perde arkasını bilen CHP’nin içindekiler, bu ikilinin adaylığına HİÇ sıcak bakmadılar! O yüzden belki de açıklamada makamları var, isimleri yok!!!

Meral Akşener’in “Bari, onlar başkan yardımcıları olsun” teklifi bile öyle bir ortada bırakıldı ki! Tamamen Kılıçdaroğlu’nun keyfine kaldı.

Biz tüm bu detayları araştıran bir medya olarak, bu barışmanın pek isabetli olmadığını düşündük önce! Çünkü OLİGARK’ların, artık seçimi kazanacak gördükleri Millet İttifakı’nı, öncelikle kendileri adına etkileyecek kanalları olacağını düşündük. Ama, dün akşam ne yaptı?

İşte, halk adına, Millet adına, devlet adına Kemal Kılıçdaroğlu’nu tebrik etmemizin sebebi şu: Yanında İmamoğlu ve Mansur Yavaş varken(!), bağıra çağıra, malum iş insanlarından hesap soracağını, halkın çalınan 418 milyar dolarını geri alacağını söyledi ya! İşte bu hodri meydandır, güç gösterisidir, 5’li, 10’lu çetelere, “Kime ulaşırsanız ulaşın, beni fikrimden caydıramazsınız” tavrıdır. Video’da gördünüz, İmamoğlu biraz şaşırıyor(!) ama bu duruş, ister Ak Partili, ister CHP’li, ister İyi Partili v.s herkes tarafından alkışlanmalıdır! Bu insanlar 20 yılda Erdoğan’ı bambaşka biri haline çevirdi ve şimdi de işleri bitince arkalarına bile bakmadan uzuyorlar. Bari Erdoğan giderayak duruma uyanıp(aslında biliyor da), Kılıçdaroğlu’ndan önce iplerini çekse!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 8.03.2023 01:51:17
ETİKETLERKEMAL KILIÇDAROĞLU