UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇİM ÖNCESİ GÖZDEN KAÇAN “İKİ” OLAY!..

İNCE, PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR ÇEKİLDİ, ÇEKİLDİ! SONRASINDA ÇEKİLSE BİLE OY PUSULASINDA YER ALACAK! AYRICA, İNCE, 555 BİN LİRASINI GERİ ALABİLECEK!

SEÇİM ÖNCESİ GÖZDEN KAÇAN “İKİ” OLAY!..

UÇANKUŞ, HERKESİN GÖZDEN KAÇIRDIĞI İKİ ÖNEMLİ DETAYI AÇIKLIYOR! KILIÇDAROĞLU İLE İNCE YARIN AKŞAM BULUŞUYOR. NAZIN-NİYAZIN OLMAYACAĞI, SONRASININ HİÇBİR İŞE YARAMAYACAĞI BİR GÖRÜŞME OLACAK! ÇÜNKÜ!

İnce adaylıktan yarın ya da öbür gün (Perşembe) gündüz çekilmezse, Perşembe gece 00’da kesin aday listesi açıklanacak. Bu listeden artık dönüş yok. YSK’nın koyduğu kurala göre, İnce de, Oğan da, sonrasında çekilse bile, isimleri aday listesinde/oy pusulasında yazacak! Video’da YSK’nın bu konuda kararını okuyabilirsiniz! Yani sonrasında çekilseler bile bu durum oy verenler için kafa karıştırıcı bir görüntü yaratacak, çünkü oy pusulasında isimler olacak! (Milletvekili seçiminde ise bu karar uygulanmamış, 18 Nisan’a kadar süre verilmiş)

Kısacası, İnce, Perşembe’den önce çekilmediği takdirde, mutlaka adaylar içinde görünecek/oy pusulasında yer alacak! Bu durumda çekilme olayının “sonra olmasının” pek fazla bir anlamı kalmıyor

İnce, belki Erdoğan’ın YSK’dan onay alamayacağını düşünerek, o konuda da kendini bir alternatif görüyor olabilir ancak bizce yarın bunun da kulisini yapıp, YSK’dan nasıl bir karar çıkacağını enine boyuna hesaplayacaktır. Bu arada, Erdoğan hakkındaki karar da çıkabilir! İnce o zaman daha kolay karar verir!

Herkes, İnce sanki sadece Kılıçdaroğlu’ndan oy çalabilecek diye düşünüyor. Ama bize göre öyle değil! Diyelim yüzde 5 alacak! Kılıçdaroğlu’ndan çalacağı yüzde 2’yse, Erdoğan’dan çalacağı ise yüzde 3, bize göre! Çünkü Erdoğan’ı istemeyip, “Kılıçdaroğlu aday olursa, istemesem de Erdoğan’a veririm” diyenler vardı! Bunu unutmuş herkes!

555’ŞER BİN LİRA GERİ ÖDENECEK!

100 Bin imza bulma konusunda herkes çok şey yazdı ama konunun diğer bir tarafı unutuldu. O da,100 bin imza toplayabilenlerin bu parayı, seçim sonrası geriye alabilme şansları olmasıydı.

100 bin imzayı toplayamayanların 555’er bin lirası yandı ama İnce ile Oğan seçim bittiğinde, bu paraları geriye alabilecekler. (Bu konudaki karar yine video’da var) Yani 100 Bin imzayı toplamadan çekilselerdi, 555’er bin liraları da yanacaktı!

SON DAKİKA! MHP, seçime Ak Parti içinden değil ayrı gireceğini açıkladı. Bu da CHP’nin 1. Parti çıkması, milletvekili sayısı için önemli bir avantaj

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

https://www.instagram.com/p/CqWVRKytFix/

Son Güncelleme: 29.03.2023 16:38:33
ETİKETLERMUHARREM İNCE