UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİYASİLERİN HAYATIN GERÇEĞİNİ ISKALIYOR!

ERDOĞAN SÜREKLİ HDP KONUSUNU AÇIYOR, PKK DİYOR! CHP DE, HÜDA PAR VE HİZBULLAH DİYOR! İKİ TARAF DA TAKILMIŞ PLAK GİBİ! AMA SEÇİMİN GERÇEĞİ, EKONOMİ!

SİYASİLERİN HAYATIN GERÇEĞİNİ ISKALIYOR!

HAVANDA SU DÖVMEK GİBİ! YA DA TENCERE DİBİN KARA, SENİN Kİ BENDEN KARA GİBİ Mİ DESEK!

Fiyatlara bakar mısınız video'da!

Erdoğan bunların çözümünü anlatacağını, sürekli HDP ve PKK, bugün de FETÖ'yü taktı bu kadroya! Karşı tarafı 7'li Masa yaptı! Masa'da HDP olmamasına rağmen! HDP'yi, kendisine değil de, Kılıçdaroğlu'na oy verme ihtimali olduğu için direkt Millet İttifakı'yla masaya oturtması, bir siyasi etik davranış değil... Bu arada daha önce bir tavsiyemiz vardı, elektrik ve doğalgaz fiyatlarını seçim öncesi indirmesi gerektiğiyle ilgili! Ve nihayet Erdoğan bugün bu indirimi yaptı!

Diğer tarafa geçelim! HÜDA-PAR ve Hizbullah! Hüdapar'ın direkt Ak Parti içinden seçime girmesine verilen tepkiler! Ancak son günlerde bunu çok azaltıp, hayatın gerçeklerine dönmeye başladı Millet İttifakı! Doğru yaptı, bu seçimin ana konusu, en üstte yazdıklarımız değil! Keşke Erdoğan da esas insanların geçim derdine dönse, hatta Togg'u falan bile bırakıp, nasıl düzeleceğini anlatsa!

Ayrıca, Erdoğan Fetö, Pkk konusunda haklı bile olsa, bu kadar zaman Fetö'yü neden temizlemedi, özellikle de siyasi ayağını? Aynı şekilde 20 yıllık iktidarında, halledebilecek bir PKK oluşumunu, güçlü bir İçişleri Bakanı bulup, neden temizlemedi? Bunu da geçiyoruz, Hüda Par'ı direkt partisinin içine aldıktan sonra, bu konuların bu kadar çok üstüne gitmesi de çok mantıklı gelmiyor bize!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 29.03.2023 16:40:58
ETİKETLERsiyasiler