UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOYLU ÇOK ÇARESİZ!

BAKANLIĞININ BİTMESİNE GÜN SAYIYOR! YERİNE KİM GELECEĞİNİ DE BİLİYOR! SAÇ SAKAL DAĞILMIŞ! ÜSTELİK ARTIK BASTONLA GEZİYOR!

SOYLU ÇOK ÇARESİZ!

ÖNCELİKLE ŞU BEL AĞRISI VE BASTON KONUSUNA GELELİM! BEL AĞRISININ BİR NUMARALI NEDENİ STRES ASLINDA! ERDOĞAN, SEÇİLİRSE KABİNESİNDEN KİMSEYİ “BAKAN” OLARAK TUTMAYACAĞINI AÇIKLADIĞINDAN BERİ, SÜLEYMAN SOYLU’NUN “ÇÖKME” DÖNEMİ BAŞLADI ADETA!

Bel ağrıları baş gösterdi! Hemen söyleyelim, bunun çözümü baston değil… Artık bu bel ağrılarının çözümü basit… Hatta deprem bölgesinde bile, bu konunun çok başarılı uzmanları var. Şayet bize ulaşırsa, hemen kendisini yönlendirebileceğimiz usta kişileri tanıyoruz, hemen iletişim kurdurabiliriz.

Saçı-sakalı dağılması da, deprem bölgesinde çok koşturmaktan olabilir. Ama yine de sabahları kendine sadece 5 dk ayırsa, psikolojisine çok iyi gelecektir. Ki bu bel ağrıları için de olumlu olacaktır.

Tabi bu arada yerine, yani İçişleri Bakanlığı’na da(tabii ki Erdoğan seçilirse) Hakan Fidan’ın geleceği söyleniyor! Bu da tabi ki Soylu için iyi değil, çünkü Fidan’la arası yok!

Ancaaaaak! Devlet Bahçeli, dün gece birdenbire “sessiz sedasız” bir rest çekti aslında! Ak Parti listelerinden seçime girmeyeceklerine dair! Bu konuyu yazmıştık. Ayrı girmesi halinde, şu anda uygulanan D’Hondt sistemi yüzünden Ak Parti’nin ciddi bir milletvekili kaybı yaşayacağını! Belki de Soylu, Bahçeli ile konuştu ve Devlet Bahçeli de Erdoğan’a, “Tamam Bakanların hepsini değiştiriyorsun ama Soylu kalsın” demiş olamaz mı? Bahçeli, istediği olmayınca, bu sefer, seçime “ayrı” girme kozunu kullanmış olabilir mi?

Ne dersiniz?

YORUM YAPMAK VE VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 29.03.2023 23:15:26
ETİKETLERsüleyman soylu