UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN, “BAY KEMAL”İN KARŞISINA ÇIKMALI!

ANKETLERDE KILIÇDAROĞLU’NUN 10 PUAN GERİSİNE DÜŞEN ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU’NUN “CANLI YAYINDA SÖZ DÜELLO”SU TEKLİFİNİ KABUL ETMELİ!

ERDOĞAN, “BAY KEMAL”İN KARŞISINA ÇIKMALI!

KEMAL KILIÇDAROĞLU, AYLAR ÖNCESİ, CANLI YAYINDA BİR ARAYA GELME TEKLİFİNDE BULUNMUŞTU! ŞİMDİ 10 PUAN KADAR ÖNE GEÇTİ! AMA HALA AYNI DÜŞÜNCEDEYSE, TAYYİP ERDOĞAN HEMEN BU TEKLİFİ KABUL ETMELİ!

Çünkü Erdoğan'ın bu konuda büyük tecrübesi var. Tek sıkıntısı, Kılıçdaroğlu'nun soracağı sorular. Çünkü çıktığı yayınlarda karşısında hep kendi tarafını tutan gazeteciler vardı. Bir tek, olayın bu tarafında tecrübesiz. Ama verecek cevabları varsa, o da problem değil...

Kılıçdaroğlu, 10 puan öndeyken kabul eder mi?.. Etmesi gerekiyor, sözünden dönmemesi lazım... Yalnız, Erdoğan, "Bu yayında Muharrem İnce ile Sinan Oğan da olsun" falan derse, işin tadı, ciddiyeti kalmaz. İnce o yayında dans etmeye bile kalkar! (Çok da kötü dans ediyor ya! Bizim patron C.T de bu yaşa gelmiş, dans etmeye kalktı mı, gülüyoruz, o da beğendik falan sanıyor!) Esprisi bir tarafa, şimdi soru şu, bu yayını kim idare etmeli, nerede olmalı ve hangi kanallarda yayınlanmalı?

Bizce iki kişi idare etmeli... Doğan Şentürk ve Ahmet Hakan... Özellikleri her bakımdan uygun ve ikisi de konuşmaktan ziyade, konuşturmayı seviyorlar!

Bu çekim ise, çok suya-sabuna dokunmayan Star TV stüdyolarında yapılmalı! Star, ekibiyle çekimleri yaparken, rejisinde, bir Fox, bir de CNN'den gözlemci birer yönetmen yer almalı!.. Ayrıca iki liderin birbirlerine sorabilecekleri 10 soru hakları olmalı... Yayın 21.00-24.00 saatleri arasında bir cuma ya da cumartesi akşamı yapılmalı!.. İsteyen her kanal da link’i alıp yayınlayabilmeli…

Ne dersiniz?.. Bundan kaçar var mı?.. Dünyada böyle oluyor bu işler, bizde neden olmasın!..

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 12.04.2023 18:43:31
ETİKETLERERDOĞAN KILIÇDAROĞLU