UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAPICIOĞLU, ERBİL'DE MESUT BARZANİ İLE BİR ARAYA GELDİ

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, Erbil'de Mesut Barzani ile bir araya geldi

YAPICIOĞLU, ERBİL'DE MESUT BARZANİ İLE BİR ARAYA GELDİ

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürdistan Demokratik Partisi Genel Başkanı Mesut Barzani ile Erbil'de görüşme gerçekleştirdi. HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada, "Görüşmede 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler ile 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalar ele alındı. HÜDA PAR ve KDP arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da geliştirilmesi konusunda ortak mutabakata varıldı" ifadeleri kullanıldı.AK Parti'den İstanbul 3. Bölge 4. Sırada milletvekili adayı olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani ile Erbil'de bir araya geldi.

"İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ KARARI ALINDI"

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada, "Görüşmede, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalar ele alındı… HÜDA PAR ve KDP arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da geliştirilmesi konusunda ortak mutabakata varıldı" denildi.

SEÇİME, AK PARTİ LİSTESİNDEN GİRİYORLAR

Yapıcıoğlu geçtiğimiz haftalarda seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamıştı. Yapılan görüşmelerin ardından HÜDA PAR'dan 4 isim, AK Parti listesinden milletvekili adayı olmuştu.

Son Güncelleme: 26.04.2023 17:44:47
ETİKETLERhüda par