UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KILIÇDAROĞLU'NDAN 5'Lİ ÇETE VE YANCILARINA MESAJ...

KILIÇDAROĞLU "O 5'Lİ ÇETEDEN ALACAĞIM BÜTÜN PARALARI, EMEKÇİYE, İŞÇİYE, ÇİFTÇİYE, HERKESE VERECEĞİM."

KILIÇDAROĞLU'NDAN 5'Lİ ÇETE VE YANCILARINA MESAJ...

MİLLET İTTİFAKI’NDAN “BÜYÜK İZMİR MİTİNGİ”…

Milleti İttifakı liderlerinin ardından kürsüye cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

“Benim umudum sizlersiniz. Türkiye'yi içine düştüğü bu durumdan çekip çıkarmamız birlikte olacak. Birlikte Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız. 215 bin 650 genç İzmir'de ilk kez oy kullanacak. Bu seçimler gençlerin kendilerini göstermesi gereken bir seçimdir. Bu seçimler kadın, erkek eşitliğini sağlama seçimidir. Bu seçim ayrılmak değil kucaklaşma seçimidir. Bu seçimler Türkiye'ye demokrasiyi getirme seçimidir.

Gençlerimiz bu seçimde tarihe bir not düşecekler. İleride çocuklarına bunları anlatacaklar: Türkiye'de otoriter bir rejim vardı, ben sandığa gittim 14 Mayıs'ta bu yönetimi değiştirdim ve gerçekten de demokratik bir yönetim inşa ettik diye anlatacaktır. Türkiye'nin büyümeye, kalkınmaya ihtiyacı var. Her şeyden önemlisi Türkiye'nin dünyayla rekabete ihtiyacı var.

Bir şampiyonlar ligi kurduk. En yetkin insanlarla birlikteyiz. Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında demokrasiyle taçlandıracağız. Hiç endişe etmeyin. Sizden tek isteğim sandığa gidin, oyunuzu kullanın.

Sizlerin oyuyla iktidar olduğumuzda 5 yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek. Tamamı yatırıma ayrılacak. O dışarıya götürdükleri 418 milyar dolar var. O parayı son kuruşuna kadar alıp Türkiye'ye getireceğim. Efendim parayı nasıl getireceksin diyorlar. Uluslararası hiçbir mahkeme bir devletin soyulmasına evet dememiştir. Hukuk içinde, adalet içinde getireceğiz. Öyle gidecekler Amerika'da çiftlikler alacaklar, İngiltere'de villalar yapacaklar. Bay Kemal bunları yemez.

Gençler, geleceklerini yurt dışında arıyorlar biliyorum. İşsizlik derdini biliyorum. Bugün milyonlarca evde işsiz gençlerimiz var. Evlerde huzur yok. Bu tablonun değişmesi lazım. Bu tabloyu ters yüz etmemiz lazım. 100 bin öğretmen ataması yapacağız. Öğrenciyle öğretmeni buluşturacağız”

 

Son Güncelleme: 30.04.2023 20:42:59
ETİKETLERKILIÇDAROĞLU