UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CHP’DEN YSK’YA ÇAĞRI!

“PARTİMİZİ TERÖR ÖRGÜTÜYLE İLİŞKİLENDİREN AFİŞLEME YAPILACAĞI BİLGİSİNİ ALDIK, BİR AN ÖNCE ENGELLEYİN” CHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI TUNCAY ÖZKAN, AK PARTİ TEŞKİLATLARININ CHP VE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA YÖNELİK AFİŞLEME ÇALIŞMASI YAPACAĞININ BİLGİSİNİ ALDIKLARINI BELİRTTİ.

CHP’DEN YSK’YA ÇAĞRI!

Özkan, "Bu terör örgütünün propagandasını yapmaktır. Terör örgütü liderleriyle CHP'yi birlikte göstermek kirli ve alçak bir kampanyadır. Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek YSK'ya bunun engellenmesi için başvuru yaptı. YSK'dan beklentimiz bunun bir an önce engellenmesidir. Bu afişler derhal toplanmalıdır" şeklinde konuştu.CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, partisinin Bolu mitingi sonrası gazetecilere açıklama yaptı. AK Parti'nin seçimin son günlerinde CHP'yi terörle ilişkilendiren afişler, sahte videolar, broşürler hazırladığına yönelik duyumlar aldıklarını söyleyen Özkan, "Terör örgütü PKK ile CHP'yi el ele gösteren afişleri basıp dağıtıyorlar. Aynı İstanbul mitinginde yaptıkları gibi. Bu utanılacak bir şeydir. PKK lider kadrolarını gösterip alta CHP logoları koyuyorlar. Ses değiştirmeleri yapacaklar, sahte videolar yapıyorlar. Her şeyi uygulayacaklar. PKK terör örgütünün kanatları altına sığınıyorlar" dedi.

"BU AFİŞLER DERHAL TOPLANMALIDIR"

Konuyla ilgili YSK'ya başvurduklarını belirten Özkan, "Bu terör örgütünün propagandasını yapmaktır. Terör örgütü liderleriyle CHP'yi birlikte göstermek kirli ve alçak bir kampanyadır. Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek YSK'ye bunun engellenmesi için başvuru yaptı. YSK'den beklentimiz bunun bir an önce engellenmesidir. Bu afişler derhal toplanmalıdır.

"CHP'Yİ TERÖRLE YAN YANA GETİRMEK ALÇAKLIKTIR"

Bu anlayış ne yazık ki terörle mücadeleye zarar vermektedir. CHP'nin terör örgütleriyle hiçbir gizli bağı, anlaşması, toplantısı yoktur. CHP'yi terörle yan yana getirmek alçaklıktır. Seçimi rayından çıkartarak bu tür kirli oyunlarla CHP'nin kaybetmesini çabalamak boş bir çabadır. Halk tercihini vermiştir. Kaybeden terörü afiş yapan AK Parti'dir" diye konuştu.

"81 İLDE YAPILMAK İSTENDİ"

Özkan, bu propagandanın 81 ilde yapılmak istediğini de söyleyerek, AK Parti gençlik kolları aracılığıyla bu afişlerin ve broşürlerin yayıldığını öne sürdü.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 9.05.2023 18:58:53
ETİKETLERkılıçdaroğlu