UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YALANIN BU KADARINA “PES” ARTIK, HALK TV!

HERKES MERDAN YANARDAĞ’IN TAHLİYE OLDUĞUNU HABER YAPARKEN, SADECE HALK TV “TUTUKLULUĞA DEVAM” DEDİ!

YALANIN BU KADARINA “PES” ARTIK, HALK TV!

YAZIK!.. BU KANAL BU ŞEKİLDE YAKINDA KAPANIR!.. SANKİ “KAPANSIN” DİYE ÖZELLİKLA “BÖYLE” YAPIYORLAR!.. ALENEN BU KADAR TERS-YALAN HABER YAPMANIN BİR ANLAMI YOK!.. NEDİR AMAÇLARI? BÖYLE BİR YALANLA, İNSANLARI ÇAĞLAYAN ADLİYESİ’NE Mİ YÜRÜTMEK? ŞİMDİ, DOĞAL OLARAK, TOPLUMU KIŞKIRTMA YÜZÜNDEN CEZA VERECEKTİR. AMA DAHA CİDDİSİ SAVCILIK, YİNE SORUŞTURMA AÇACAKTIR! BU KEZ, “BİZİM YORUMUMUZ BU” GİBİ SÖZLERLE CEVAP VEREMEZLER! BU YAPTIKLARI YALANI, FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ, CESUR YAYINCILIK V.S. SANIYORLARSA, YANILIYORLAR! TAM TERSİ MUHALİF MEDYA MECRALARINA GÜVENİ KAYBETTİRİYOR, HEM DE KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR.

Saat 14.45 civarında bu haber, kulağına söylenen sunucu Buket Güler, “Tutukluluğun devam ettiği” haberini veriyor!..

Yazık… Ayşenur Arslan’dan sonra şimdi de Buket Güler’i aslanlara yem atarlar. Belki onu da Ayşenur Arslan gibi kovarlar, kovduktan sonra da evine çiçek gönderirler!

Kim yönetiyor Halk TV’yi?

Dün de ekranda nasıl koşturduğu, açıklamaları izlendiği gibi Cafer Mahiroğlu ve tabi ki kankası İsmail Küçükkaya ile Küçükkaya’nın arkasındaki (Tv dışı) isimler!

Buket Güler’e bu yalanı söyletirken, ne düşündüler bilinmez ama dün akşam da yayında siyasilerle ilgili “soyguncular” gibi hakaretin dibi laflar ettirdiklerine göre bizce “bile bile lades” yapıp, kanalı kapattıracak hale getirmek istiyorlar sanki…

Kanalın ratingleri (izlenme oranları) çok kötü, gelir de dibe vurmuş, acaba böyle bir bahaneyle kepenk mi indirmek istiyorlar.

Bu arada, Merdan Yanardağ’ın tahliyesine de pek sevinmediler. (Sonrasında tüm kanallar adliyeden canlı yayın yapınca onlar da mecburen döndüler!)

Demek ki yılların gazetecisi Merdan Yanardağ’ı da sadece iyi bir “malzeme” diye görmüşler.

Bu arada acaba savcılık, bu konuyla ilgili bir soruşturma açacak mı?

RTÜK ise bugün sadece para cezası ile “Medya Mahallesi” programına 5 program durdurma cezası vermişler! Bu da garip! O program zaten yayından kalktı, Ayşenur Arslan kovuldu.

Halk TV’nin RTÜK kaydından bakıp, bu yalanı ve kışkırtmayı gördüklerinde acaba ne ceza verecekler?

Sizce?

Son Güncelleme: 4.10.2023 20:52:39
ETİKETLERhalk tv