UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“MİT, CUMHURBAŞKANI’NA RAPOR VERMEDİ DİYE SEVİNENLERE!”

“YARGI BARONLARI BOŞUNA SEVİNİYOR” DİYEN TAMAR TANRIYAR, “BEN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞKİLATI BİZZAT İFŞA ETTİM” DEDİ

“MİT, CUMHURBAŞKANI’NA RAPOR VERMEDİ DİYE SEVİNENLERE!”

TAMAR TANRIYAR YAZIYOR;

Aylardır sorgu sual içindeyim.

“Sizi kim görüştürdü Cumhurbaşkanı’yla?”

“Bir yazı da vermişsiniz, içinde kimler vardı?”

“Cumhurbaşkanı’nın tepkisi ne oldu?”

Hep sustum ben…

Evet, doğru… Sadece şu kadar söyleyeyim. Külliye’de konuştum ve detaylı bir yazı sundum. Aldı, bıraktı. Telefon numaramızı istedi. Sonrası mı? Adalet Bakanlığı’na talimat vermiş, aradılar, gittik bildiklerimizi yaklaşık 5 saat anlattık.

Başka bir detay vermem… Cumhurbaşkanı’na teslim ettiğim bir yazıyı (Ki kopyasını Adalet Bakanlığı’na da göndermiş) ben asla paylaşmam. Hiç etik olmaz. Peki, neden mi ben?

Çünkü 48 yıllık bir gazeteci olan Can Tanrıyar’ın eşiyim. Ve büyük tesadüfler sonucu son iki yıldır kendimizi bu YARGI BARONLARI’yla mücadele içinde bulduk. Her şeyi ben de bizzat yaşadım. Konu, Cumhurbaşkanımız’dan Adalet Bakanlığı’na gidince malum şahıslar bunu duydu ve bizle iyice uğraşmaya başladı.

Sonuç; eşim Can Tanrıyar cezaevinde… Aslında, bu görüşmeyi kimin ayarladığını çok araştırdılar. Bulsalar onu da yakacaklardı! Ben bu arada, bu görüşme imkanını sağlayan ortamı yaratanlara teşekkür ediyorum. O da bende kalacak Can’ımı, Can’ı yaktık biraz. Ama o öyle güçlü biri ki, cezaevinde bir gün düşmedi. Ailece hiç yalnız bırakmadık onu… Ama tutturmuş, bu YARGI BARONLARI hapse girmeden çıkmak istemiyorum, ONLARI BURADA görmek istiyorum” diye… Ama bizim 1 yaşında bir kızımız var ve babasını çok özledi. Bir kahraman olarak artık evimize dönsün istiyoruz.

Bu arada… Sayın Cumhurbaşkanımız’a tüm bildiklerimi yazarken, asla kendimizle, Can’la ilgili bir şey istemedim. Bu konuda Can çok hassastı ve “Lütfen sap’la samanı karıştırma… Bir şeyi ortaya çıkarırken kendimiz adına bir şey istemek asla olmaz” dedi ve ben de öyle yaptım.

YAZININ DEVAMI UCANKUS.COM’DA

 

Bu arada, “Sana bir şey yapmadılar mı?” diye soracaklara: “Bir kadın olmama rağmen, yumruk bile yedim. Can’a uydurulan yağma’ya teşebbüs suçlaması davasında BEN BİLE varım! Hiç görmediğim isimlerle buluştuğumu söylemiyorlar mı? 😊 Mahkemeler 7 aydır davayı görmüyor-yetkisizlik veriyor. Bir DURUŞMA olsa TÜM BU REZİLLİKLER ortaya çıkacak. Ben de sanığım yani 😊

Sonuç olarak, Cumhurbaşkanı’na verildiği söylenen MİT Raporu’nun olmadığına seviniyorlar ya!.. Boşuna sevinmesinler… Cumhurbaşkanı her şeyi biliyor. Bence bu paralel yapılanmanın sonu geldi. Bekleyip göreceğiz” 

Son Güncelleme: 8.11.2023 12:35:48
ETİKETLERtamar tanrıyar