UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİLAN POLAT’TAKİ “HAKEM” MEĞER “KOYUNBAKAN”MIŞ!

DİLAN POLAT VE AİLESİ TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLİRKEN, UÇANKUŞ’A ARDI ARDINA İHBARLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR.

DİLAN POLAT’TAKİ “HAKEM” MEĞER “KOYUNBAKAN”MIŞ!

Bu ihbarların içinde en enteresan olanı ise haberler ilk gündeme geldiğinde, olayları büyümeden kapatmaya, aileyi de korumaya çalışan ancak başarılı olamayan Anadolu Adliyesi Büfecisi Fevzi Siverek oldu!
Zaten soruşturma devam ederken ve çok geniş kapsamlı bir inceleme yapılırken, bu “HAKEMLİK” ve “KORUMA” olayı medyada da yer almasına rağmen EMNİYET’in bu konuda hiçbir şey yapmaması enteresan.
İlginç olan bütün ifadesi alınan-alınacak olanların ismi açıklanırken, bu kadar konunun içinde olan Fevzi Siverek’in adının hiç geçmemesiydi.
Bunun sebebi, Anadolu Adliyesi Büfecisi olması yüzünden mi bilemiyoruz ancak bir “gariplik” olduğu ortada!..
Bu arada, UçanKuş, Fevzi Siverek’in daha önce Fevzi Bucak adını kullandığını ortaya çıkarmıştı.
Şimdi ise BAMBAŞKA iddialar geldi. Bu kez Fevzi Siverek (Bucak)ın gerçek soyadının KOYUNBAKAN olduğu ileri sürüldü.
Hemen araştırdık ve doğru olduğunu öğrendik.
Ancak, gelen ihbarlar bununla da kalmıyordu. Yıllarca Abi’sinin kimliğiyle (Nadir Koyunbakan) dolaştığı ve bu kimlik üzerinden sabıkaları olduğu ileri sürüldü. Fevzi Koyunbakan’ın Bakırköy’de suça bulaştığı ve tüm delillerin de metris cezaevinde olduğu iddia edildi. Suça ait parmak izlerine bakılırsa Fevzi Koyunbakan’a ait olduğunun ortaya çıkabileceği ileri sürüldü.
Ve bu kişi farklı isimle Fevzi Siverek olarak Anadolu Adliyesi’nde yemekhaneyi-kantini işletiyor, bugün hakim ve savcılarla haşır-neşir oluyor. Ve aynı zamanda piyasadaki bir sürü olayda “HAKEM” olarak ortaya çıkıyor.
Ancak bildiğimiz, Anadolu Adliyesi’nde şu anda bu kadar Müfettiş varken nasıl bunları duyamıyor ve Emniyet de, Dilan Polat olayının bu kadar içindeki bir kişinin ifadesi acaba neden alınmıyor? 
#dilanpolat #fevzisiverek #enginpolat

Son Güncelleme: 9.11.2023 10:19:29
ETİKETLERfevzi siverek koyunbakan