UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU FOTOĞRAF, ÇOK ŞEY ANLATIYOR!!!

ÖZGÜR ÖZEL, ANITKABİR’DE ERDOĞAN’LA YANYANA GELDİ VE BİZE GÖRE BU FOTOĞRAF DİYOR Kİ; “ÖZEL RAKİP BİLE OLAMAZ”!

BU FOTOĞRAF, ÇOK ŞEY ANLATIYOR!!!

LİDERLİK ÇOK BAŞKA BİR ŞEY!

ÖNCELİKLE “KARİZMA” İSTEYEN!

LİDER ADAYLARI “TEK” GÖRÜLDÜĞÜNDE ÇOK ŞEY İFADE ETMEZ AMA RAKİBİ OLACAK LİDER’LE YANYANA GELDİĞİNDE ÇOK ŞEY FARK EDER!

 Anıtkabir ziyaretinde öyle oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la, CHP Genel Başkanı Özgür Özel yanyana geldi ve…

“Olmadı!”

Post’taki fotoğrafa bakar mısınız?

Hiç “iki rakip lider” havası görüyor musunuz?

Özel, Erdoğan’nın yanında “YOK” gibi! Şimdi bu yazıyı okuyan bazı CHP’liler kızacak ve “Zaten Özel sadece Genel Başkan… Liderimiz Ekrem İmamoğlu diyecek” ama İmamoğlu da olur mu sizce?

Dolduramamanın yanında zaten “her an” siyasi yasak yaşayabilir! Zaten artık Kılıçdaroğlu da olmayacağı için İBB’de daha rahat hareket edecek ve İBB’deki müfettişler kim bilir neler çıkartacak!

(Dikkat edin, Kılıçdaroğlu gitti, artık 5’li-10’lu çeteler lafı da CHP’nin LUGATINDAN çıktı!!! Şimdilik bu kadar söyleyelim)

O cenahta “doldurabilecek” tek aday, Mansur Yavaş gibi görünüyor ama CHP ona “YOL” vermez. Medya eskiden bölünmemişti. Yani şimdiki gibi, hükümet tarafı-muhalefet tarafı diye bir şey yoktu.

Medya ortada durup, en çok “rekabet”i severdi. Şimdi böyle bir tek “biz”(UçanKuş) varız. Rekabetin olmadığı siyasetin bir tadı heyecanı olmuyor ki…

Futboldan bir örnek… Fenerbahçe, yarıştığı Galatasaray ve Beşiktaş olmasa ne olurdu? (İsimleri değiştirip yine aynısını söyleyebiliriz)

Bu kulüplerin büyümesinin sebebi sadece renkleri değil, aralarındaki rekabet… Siyasette ise son 20 yıldır rekabet kalmadığı için, partilerin de büyümesini, kalitesinin artmasını v.s beklemek çok doğru olmaz.

Haksız mıyız?

Son Güncelleme: 11.11.2023 11:46:34
ETİKETLERerdoğan özgür özel