UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“HAYALLER BEŞTEPE GERÇEKLER BELEŞTEPE!”

“DEĞİŞİM-DEĞİŞİM” DİYEN CHP, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN DİLİNE DÜŞECEK! ÇÜNKÜ YAPILA-YAPILA “HÜKÜMET’İN SANAL BİR KOPYASI” GÖLGE KABİNE DİYE SUNULDU!

“HAYALLER BEŞTEPE GERÇEKLER BELEŞTEPE!”

“DEĞİŞİM” DERKEN HAYALİ BİR KABİNE LİSTESİ!

Cumhurbaşkanı yardımcılığı: Selin Sayek Böke, İçişleri Bakanlığı: İzmir Milletvekili Murat Bakan, Adalet Bakanlığı – Gökçe Gökçen, Sağlık Bakanlığı – Zeliha Şahbaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Aylin Nazlıaka, Milli Eğitim Bakanlığı – Suat Özçağdaş, Enerji Bakanlığı – Deniz Yavuzyılmaz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı - Gülşah Deniz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı –Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Dışişleri Bakanlığı – İlhan Uzgel, Gençlik ve Spor Bakanlığı – Sevgi Kılıç, Hazine ve Maliye Bakanlığı – Yalçın Karatepe, Kültür ve Turizm Bakanlığı – Koza Yardımcı, Milli Savunma Bakanlığı – Yankı Bağcıoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı - Pınar Uzun, Ticaret Bakanlığı – Volkan Demir, Ulaştırma Bakanlığı – Ulaş Karasu, Tarım Bakanlığı – Erhan Adem

Medya’nın bir bölümü de CİDDİ CİDDİ SANAL KABİNE’Yİ GRAFİKLERLE haber yapmış! Hayaller 4.5 yıl sonrasına! Böyle yaparak, “TOTEM” mi yapıyorlar acaba? :)

Yalnız Cumhurbaşkanı çıkıp da; (Eskiden Dolmabahçe Stadı’nın yanında, sıraya girmeden, efor sarfetmeden, para vermede çıkılan tepe; Beleştepe) “Bunların hayalleri Beştepe ama gerçekleri Beleştepe” derse şaşırmayacağız.

 

Son Güncelleme: 13.11.2023 10:31:04