UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CHP’DE KOPMALAR BAŞLADI!

UÇANKUŞ DEFALARCA YAZMIŞTI ANCAK ŞİMDİ DE “İÇERİDEN” YANİ CHP’NİN İÇİNDEN BİRİ İSTİFASINDA “BEŞLİ ÇETE İLE DOĞRUDAN İLİŞKİ İÇİNDE OLAN BU ORGANİZASYONUN BİR PARÇASI OLMAK İSTEMİYORUM” DEDİ VE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ!

CHP’DE KOPMALAR BAŞLADI!

ANILCAN TANRIYAR YAZIYOR;

CHP’NİN BAŞINA ÖZGÜR ÖZEL’İN GELMESİNDEN SONRA PARTİ İÇİNDE SULAR DURULMUYOR. ASLINDA UÇANKUŞ BU DURUMU DEFALARCA YAZMIŞ VE YENİ SEÇİLEN İSİMLERİN “5’Lİ-10’LU” ÇETELERLE İLİŞKİLER İÇİNDE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ. ŞİMDİ PARTİ İÇİNDEN DE SESLER YÜKSELMEYE BAŞLADI!

Maalesef insanlarda yanlış bir algı oluştu…

5’li-10’lu çetenin “siyasi” bir yapı olmadığını, işlerinin güçlerinin sadece “rant” olduğunu defalarca yazmış ve anlatmıştık. Nitekim artık CHP içinden de bu iddialar yükselir hale geldi. Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Ufuk Emre Bektaş partisinden istifa ederken aynen şu cümleyi kurdu: BEŞLİ ÇETE İLE DOĞRUDAN İLİŞKİ İÇİNDE OLAN BU ORGANİZASYONUN BİR PARÇASI OLMAK İSTEMİYORUM”

Bu da bizim yazdıklarımı doğrulayan cinsten bir açıklamaydı doğrusu…

Ancak biz bu sözü edilen “5’li-10’lu çete”nin sadece 1 parti üzerinden değil tamamen Türkiye’nin şekillendirilmesi üzerine adeta paralel bir yapılanma tarzında yalılarda, şirket binalarında medya mensupları ile birlikte toplantılar yaparak hareket ettiğini dile getirdik.

Sanılıyor ki bu durumdan Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsız değil…

Bence tam tersi… Bu yapılanmadan en rahatsız olan kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu düşünüyorum.

Kısacası bu “rant” peşindeki insanların, Türkiye’yi halkın iradesi dışında kendi istekleri doğrultusunda yönlendirmek olduğunu düşünüyorum.

Halkın iradesi ile ülkeyi yöneten kişinin bu durumdan en büyük rahatsızlığı yaşadığını da buradan çıkarım yaparak yazıyorum.

Bu kişilerin son dönemde ortaya çıkan yargı skandallarıyla ilgili durumları da aslında bariz… HSK Raporu’nda ortaya çıkan birtakım insanlarla ortaklıkları bile mevcut.

Yine bu kişilerle Ekrem İmamoğlu’nun da ilişkilerini bilmeyen yok.

Bu yüzden Başsavcı İsmail Uçar’ın raporuyla ilgili Özgür Özel ağzını bile açamıyor. Çünkü bu kişilerle bir şekilde ilişki içerisinde… Bunu kendi partisindekiler söylüyor.

Medyanın muhalif gözüken çoğu mecrası zaten neredeyse tamamen bu insanların kontrolünde.

Ülkenin muhalefeti bu durumda ise… Yazık.

 

Son Güncelleme: 15.11.2023 10:23:40
ETİKETLERCHP