UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAL AKŞENER, NİHAYET “KENDİSİNİ” SAVUNACAK!

UÇANKUŞ, AYLARDIR AKŞENER AİLESİYLE-İMAMOĞLU İLİŞKİSİNİ SORGULUYORDU!.. VE ŞİMDİ…

MERAL AKŞENER, NİHAYET “KENDİSİNİ” SAVUNACAK!

ARTIK KENDİ İÇLERİNDE DE KONU PATLAYINCA, MERAL AKŞENER, BUGÜN AİLESİ VE BELEDİYELER KONUSU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPACAĞINI BİLDİRDİ!.. AMAAAA!..

Bu açıklama, yalnız, sadece banka hesapları ve bazı aile şirketlerinin durumunu göstererek olmaz!.. Hiiiç inandırıcı olmaz!

Örneğin Ekrem İmamoğlu da, Kemal Kılıçdaroğlu büyük tepki göstermesine ve “Benim çeteler dediğimle İBB olarak iş yapamazsın” demesine rağmen bildiğini okumuştu!.. Ama nasıl?

“Malum” kişiler, biri yeğeni, biri kardeşi v.s gösterip, yine “göstermelik” bir şirket kurarak, güzelce İmamoğlu-İBB ile çalışmışlardı.

Zaten sadece Kemal Kılıçdaroğlu’na kalsa, Mart’taki yerel seçimlerde İstanbul’a İmamoğlu’nu bile aday göstermek istemiyordu. Ancak danışmanları, böyle yaparsa, Ekrem İmamoğlu’nun gidip İYİ Parti’den aday olacağı söylenince durmuştu.

Fakat bu durumu öğrenen Ekrem İmamoğlu, hatırlanacağı gibi hemen “gizli” toplantılara başlamış ve ismini de “değişim” koyup, Kılıçdaroğlu’nu yemeyi kafasına koymuştu ve başardı da…

Yalnız, yakında CHP’liler “Hani değişim? Değişim sadece Kılıçdaroğlu’nun gitmesi mi?” diye sorgulamaya başlarlar.

Sonuçta, ana konuya gelirsek, Meral Akşener, bugün bir iki hesap, bir-iki şirket göstererek, kendisini bu konuda CENDERE’nin dışında kalamaz!

Ve Akşener, İmamoğlu’ndan KO-PA-MAZ!

Son Güncelleme: 20.11.2023 11:03:25
ETİKETLERakşener imamoğlu