UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. ŞARKICI HALUK LEVENT, TEOMAN’IN SAHNELERE DÖNMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI!..

FLAŞ!.. ŞARKICI HALUK LEVENT, TEOMAN’IN SAHNELERE DÖNMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI!..

FLAŞ!.. ŞARKICI HALUK LEVENT, TEOMAN’IN SAHNELERE DÖNMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI!..

Geçtiğimiz yıl müziği bırakan Teoman'a Haluk Levent, Twitter'dan "Dön" çağrısı yaptı. Teoman da konser vermeyi düşündüğünü ama kesin bir kararı olmadığını söyledi

Haluk Levent; geçtiğimiz yıl müziği bırakan Toeman için kolları sıvadı! Teoman'ın müziğe dönmesini isteyen Levent, 'Teoman geri dön' başlığıyla Twitter'da kampanya başlattı. Levent, ünlü rock'çıya şöyle seslendi: "Belki takmayacaksın sözlerimi ama bir insanı kendine aşık ettirip gitmek olmuyor. Bu aşk bitmez. 'Kararından döndü' diyecekler bazı sivrisinekler; onların önemi yok ki..." Teoman da Levent'in kampanyasına ve yazdıklarına kayıtsız kalmadı ve "Belki ara sıra konser veririm diye kendi kendime konuşuyorum ama kesin bir kararım yok" yazdı. Ünlü müzisyen ayrıca, sadece eski şarkılarından oluşan bir albüm yapabileceğini de belirtti. İşte Teoman'ın Twitter'da yaptığı diğer açıklamalar:

 İzlediğim konserlerin üç-beş tanesi istediğim düzeyde oluyor. İstediğim düzey dünya standartları, Türkiye standartları değil.

 Artık yaptığım işten eski tatmini alamıyordum. Albümler yaz ayları için üretilmeye başladı. Risksiz, tekdüze, özensiz konserler takip ediyor üretimi.

REKLAM TEKLİFİ GELDİ

 Ben Türkiye'de seyrettiğim birçok konseri acınacak seviyede görüyorum. Ama herkes bundan benim kadar şikayetci değil. Düşük standartlarda konser verdiğinizde, işinizi iyi yapmadığınız için kahroluyorsunuz.

 Dokuz albüm yaptım bugüne kadar. Dinleyiciler, bu albümlerin içinde şimdiye kadar fark etmedikleri yeni hikayeler bulabilirler.

 Müziği bıraktığım aylarda dört reklam teklifi aldım; çok erken olacağını düşürdüğümden yapmamayı seçtim. Bir filmde de başrolü reddettim. Oyuncu olarak kendime güvenmediğim gibi bu konuda büyük heveslerim de yok.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13